Svjetski Dan hrane
Autor: Velimir Stanić, 14. 10. 2014.
Učenici 5. a i 5. b razreda u školskoj su blagovaonici obilježili svjetski Dan hrane. Organizatori ove aktivnosti bili su njihovi razrednici: profesorica Kristina Mihalčić i profesor Dinko Subjak.
5. c razred sa svojom je razrednicom profesoricom Anom Peršić obilježio Svjetski dan hrane, učenici su pripremili različitu tjesteninu te ostala, njima omiljena, jela koja su zajedno s ostatkom razreda konzumirali pod satom razrednog odjela.
Kako je tema bila pripremanje tjestenine na 100 načina, učenici su za degustaciju pripremili razne salate i deserte od tjestenine. Na degustaciju su došli svi učenici i učitelji koji su pokazali zanimanje za navedenu temu. Učenici su ovom akcijom pokazali izvrsnu suradnju, kako jedni s drugima, tako i sa svojim novim razrednicima
U nastavku možete preuzeti brošuru BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID i
letak s telefonskim brojevima za psihološko savjetovanje mladih za svaku županiju
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |